پخش زنده
دانلود اپلیکیشن اندروید دانلود اپلیکیشن اندروید
English عربي
3241
-
الف
+

۵ فیلم برتر از نگاه تماشاگران در سینما حقیقت

در پایان چهارمین روز از دوازدهمین جشنواره سینماحقیقت، مستند «جوکر(سیاه زخم)» همچنان در صدر آرای تماشاگران باقی ماند.

در پایان چهارمین روز از دوازدهمین جشنواره سینماحقیقت، مستند «جوکر(سیاه زخم)» همچنان در صدر آرای تماشاگران باقی ماند.

به گزارش آی‌فیلم به نقل از روابط عمومی جشنواره، 5 فیلم برتر از نگاه تماشاگران جشنواره سینماحقیقت تا پایان روز چهارشنبه ۲۱ آذر ماه اعلام شد که بدین شرح است:

رتبه اول: «جوکر(سیاه زخم)»، کارگردان: سجاد ایمانی، تهیه‌کننده: سجاد ایمانی، رضا شریفی
رتبه دوم: «آنجا که باد می‌وزد» کارگردان و تهیه‌کننده: مینا مشهدی‌مهدی
رتبه سوم: «آواز جغد کوچک»، کارگردان: مهدی نورمحمدی، تهیه کننده: مهدی نورمحمدی و صدیقه خدایی
رتبه چهارم: «در قلمرو افعی دم عنکبوتی» کارگردان: فتح الله امیری، تهیه‌کننده: محمد علاء
رتبه پنجم: «اسرار دریاچه»، کارگردان و تهیه‌کننده: آرمین ایثاریان و «مهین» به کارگردانی محمدحسین حیدری، تهیه‌کننده: مهدی مطهر

جایزه تماشاگران سینماحقیقت از سوی انجمن صنفی تهیه‌کنندگان سینمای مستند ایران و با نظارت نماینده خانه سینما به بهترین فیلم از نگاه تماشاگران اعطا می‌شود. صرفاً فیلم‌های بخش مسابقه ملی جشنواره سینماحقیقت در این نظرسنجی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

* استقبال از پدر طالقانی، میهمانان ویژه و ضیافت شام
چهارمین روز از جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت همچون روزهای گذشته با صف‌های طولانی برای تماشای فیلم‌ها مواجه بود. روزی که با ضیافت شام میهمانان بین‌الملل پایان یافت.
مستند «پدر طالقانی» به کارگردانی محمدعلی محمددوست به دلیل استقبال بالای مخاطبان به عنوان فیلم سانس ویژه انتخاب شد اما نکته جالب این بود که مخاطبان حتی در سانس ویژه هم برای تماشای این فیلم در صفی طولانی ایستادند و در نهایت هم عده‌ای ایستاده فیلم را تماشا کردند.
در این روز ابراهیم داروغه‌زاده، دبیر سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر و امیر اسفندیاری و محمود اربابی دو مدیر فرهنگی سینمایی هم در جشنواره حضور یافتند.
داگ هاویس دیویس مدیر جشنواره «بیک اسکای» هم در بخش بازار نشستی با عنوان «چگونگی انتخاب فیلم» داشت که با استقبال بسیار مستندسازان روبرو شد.
ضیافت شام در هتل اسپیناس یکی از برنامه‌های جانبی روز چهارم جشنواره سینماحقیقت بود. میهمانان بین‌الملل، اعضای هیأت‌های داوری و انتخاب و جمعی از مستندسازان در این جشنواره حضور داشتند.

* برنامه روز پنجم جشنواره

در پنجمین روز از دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، امروز (پنجشنبه ۲۲ آذر) «لِسِک» ساخته محمدرضا وطن دوست، «چند نفر از ما» ساخته هادی معصوم دوست و «چی دا» ساخته محسن کولیوندی سانس ۱۴، «روابط خانوادگی» ساخته ناصر ضمیری سانس ۱۶، «مادرم ملکه» ساخته علی زمانی عصمتی سانس ۱۸، «پرسپولیس- شیکاگو» ساخته اُرُد عطارپور و «باد» ساخته حمید جعفری سانس۲۰ در بخش مسابقه ملی و «ملاقات با گورباچف» ساخته ورنر هرتزوگ، آندره سینگر از انگلستان، آمریکا، آلمان در بخش نمایش‌های ویژه سانس در سالن شماره یک پردیس سینمایی چارسو نمایش داده می‌شوند.
برنامه نمایش فیلم‌های سالن شماره ۲ هم به این شرح است: «سالک فکرت » به کارگردانی بیژن شکرریز در بخش خارج از مسابقه سانس ۲۰ روی پرده می‌روند. «کریس سوئیسی» به کارگردانی آنیا کافمل از سوئیس، کرواسی، آلمان، فنلاند در بخش چشم‌انداز سینمای مستند کشورهای آلمانی‌زبان سانس ۱۴، «لولو: مروارید بوکسور» به ساخته آسیموی جان بیبوگامبا از تانزانیا،  «رؤیای لئوکادیا» به کارگردانی کریژتوف نوویسکی از لهستان و «ساعت شلوغی» به ساخته لوسیانا کپلن از مکزیک در بخش مسابقه بین‌الملل سانس ۱۶، «فرشته ها از جنس نورند» به کارگردانی جیمز لانگلی از آمریکا، دانمارک، نروژ در بخش بین الملل سانس۱۸، «فریدکین بدون ممیزی» به ساخته فرانچسکو زیپل از ایتالیا در بخش پرتره سانس۲۰، «افسانه پادشاه نازیبا» به کارگردانی حسین تباک از آلمان، اتریش در بخش جشنواره مستند تسالونیکی یونان سانس ۲۲ نمایش داده می‌شوند.

برنامه سالن شماره ۴ نیز به این شرح است: «اصول بازی» به کارگردانی صادق داوری فر، «وَرس» به کارگردانی جواد وطنی، «آواز جغد کوچک» به کارگردانی مهدی نورمحمدی، «تاریخ صدور» به کارگردانی مجید عزیزی، «آنام» به کارگردانی مریم حق پناه، «تخت سلیمان» به کارگردانی پژمان مظاهری پور و «شهسوار [جهان پهلوان تختی]» به کارگردانی علی شاه محمدی به ترتیب در سانس های۱۴ تا ۲۲ در بخش مسابقه ملی روی پرده می‌روند.

«به سوی آزادی» به کارگردانی مجید جعفری، مسعود جعفری جوزانی و «آن روزها» ساخته بیژن سالیانی و ژان کرایلین در بخش مستندهای انقلاب اسلامی کار خود را آغاز می‌کند. «گالین» به کارگردانی عزت الله پروازه، «کیمیای خاک» ساخته یونس مقدم و «فولاد خوزستان» به کارگردانی منوچهر مشیری در بخش فیلم‌های مستند معدن و صنایع معدنی ایران، «متولد آذر» ساخته سیدرضا حسینی، «چشم به راه» به کارگردانی علی محمد خانیکی، مجتبی احسانی و «جان» ساخته امیرحسین نوروزی در بخش جایزه شهید آوینی و «بعضی از این روزها» به کارگردانی وینسنت فورستر از انگلستان و «از موسیقی تا سکوت» ساخته فرشید اخلاقی از استرالیا در بخش نمایش های ویژه از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در سالن شماره ۵ روی پرده می‌روند.

در سالن شماره ۶ هم مستندهای «اهل آب» ساخته آزاده بی زارگیتی و «خور بر کرانه کویر نمک» ساخته مهدی باقری در سانس ۱۴، «حافظ و گوته» ساخته فرشاد فرشته حکمت در سانس ۱۶، «بهارستان، خانه ملت» ساخته بابک بهداد در سانس ۱۸ و «فریاد رو به باد» ساخته سیاوش جمالی، عطا مهراد و «بزک» ساخته شیوا سنجری در سانس۲۰ در بخش ملی نمایش داده خواهند شد.

 

* نمایش «جایی که نبودم» در روز جمعه

فردا (جمعه ۲۳ آذر) مستندهای بسیاری روی پرده می‌‌روند که یکی از مهم‌ترین آن‌ها «جایی که نبودم» به کارگردانی مصطفی سیفی است. این مستند کاری از مرکز مستند حقیقت است و تهیه‌کنندگی آن را مرتضی شعبانی بر عهده دارد.

شعبانی با تهیه‌کنندگی ۶ مستند از ۲۹ فیلمی که به بخش جایزه شهید آوینی دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت راه یافته‌اند، عنوان پرکارترین تهیه‌کننده این بخش را به خود اختصاص داده است.

مستند «الماظا» به کارگردانی علیرضا آل‌یمین، «برای موصل» ساخته یحیی محمد‌علیی، «بیتُنا» به کارگردانی مصطفی اشراق، «جایی که نبودم» ساخته مصطفی سیفی، «مردان زندگی» به کارگردانی یحیی رضایی و «نجات» به کارگردانی امیرحسین نوروزی، مستندهایی هستند که شعبانی تهیه‌کنندگی آن‌ها را در مرکز مستند حقیقت بر عهده داشته است.

دوازدهمین دوره جشنواره بین المللی سینماحقیقت طی روزهای ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۱۳۹۷ به دبیری سید محمد مهدی طباطبائی نژاد در پردیس سینمایی چارسو برگزارمی شود.

ه خ/ ص گ

نظر شما
ارسال نظر